Pagina's

zondag 24 maart 2013

Shop Elle Aime

Vandaag was ik door een vriendin uitgenodigd om met haar een workshop te volgen voor het maken van stempels. Een verlaat verjaars kado. We gingen naar Rotterdam naar een super schattig winkeltje dat heel vintage is ingericht. Er worden heel veel zelfmaak kadootjes verkocht en zelfmaakpakketten. De eigenaresse van de winkel; Lisa Manuels past helemaal in haar snoepwinkeltje thuis. Ze is zelf een grote #DIY ( do it Yourself ) fan en zo ziet haar winkel er dus ook uit!! Ze verkoopt ook spulletjes van andere designers zoals Ankepanke en kitty van kittydarknessdesigns. Zij was ook degene die de workshop gaf. We kregen materialen uitleg en ondersteuning en een gezellige middag met heerlijke cake met noten en rozijnen/ zelfgebakken koekjes en chocolaatjes en sapjes, koffie en thee door Lisa!

Dus mocht je eens in Rotterdam zijn neem dan tram 8 vanaf CS richting kleiburg uitstappen zwaanshals en aan je linkerkant heb je Elle aime!! Op nr 271b !

Voor meer info en shoppen vanuit je luie stoel; www.elleaime.nl en www.kittydarknessdesigns.etsy.com

Groetjes Maartje











































zaterdag 23 maart 2013

Peppersmith voor kinderen

Van de week heb ik de peppersmith snoepjes voor kinderen uitgetest deze snoepjes liggen nog niet in de winkel maar heb ik bij voorkeur mogen uittesten op de kinderen van mijn werk. De snoepjes zijn geheel veganistisch, suiker vrij en goed voor de tanden. de kinderen hebben we als proef deze snoepjes gegeven met echt dus slecht snoep. Qua uiterlijk lijken ze op mentos en qua smaak proeven ze als druivensuiker maar dan veel lichter en lekkerder. Je merkt meteen dat het goed is voor je tanden het geeft geen aanslag maar een fris gevoel. De nasmaak is lekker en niet mierzoet. Kortom: een perfect snoepje voor kinderen die gezond willen snoepen.


vrijdag 1 maart 2013

Gezond en lekker eten

Aangezien mijn energie level de laatste tijd niet bepaald hoog is, ben ik mijzelf gaan afvragen hoe ik dit zou kunnen veranderen.

Ik heb daarom een boek aangeschaft dat heet: 21 dagen Vegan. Het doel is om in te zien hoe gezond je wordt van veganistisch eten. En hoeveel energie je ervan terug krijgt. Voor resultaat zie de foto's. Want er staan ontzettend fijne tips in en wat je juist niet moet eten. Ook staan er fijne snack tips in die bovendien ook nog gezond zijn. Op een gegeven moment snak je alleen nog maar naar een gezonde snack en wordt je er bovendien fitter en dus vitaler van!!

Enjoy!!