Pagina's

zondag 16 juni 2013

Belmar Cosmetics

Vandaag testte ik maar liefst 5 producten van Belmar Cosmetics..... 

Dit zijn producten waar puur natuur direct in het potje zit!!

Wat meteen opvalt is de geur.... Maakte jij als kind ook 'parfum' van water en rozenblaadjes?! Dan komt de geur die uit deze producten komt je meteen bekend voor!!

Wat ook opvalt is
de substantie...normaal gesproken is het wat gelly achtig en kan het plakken op de huid.
De producten van Belmar komen als water uit het flesje en zijn heel fijn smeerbaar en doen hun werk voor hoe ze beschreven worden.... Gestrest haar?!  Gebruik de snel intrekkende conditioner en je haar is mega zacht!! Evenals de shampoo van dit merk.... 

Gezichts reiniger nodig?! Even wat rozenwater op een watje en deppen maar!! Je huid knapt ervan op en het wordt er niet droog van of geïrriteerd !!

Van de showergel krijg je een lekker ontspannen huidje alsook van de body crème !! Het trekt meteen in de huid, voelt niet trekkerig aan en je huid is daarna zijdezacht!!

Meer weten?!

Check dan: 

www.belmar-cosmetics.com
www.all-naturecosmetics.nl

Ik hoop dat u genoten heeft van deze blog!! 

Like en share en laat een bericht achter!!

zondag 9 juni 2013

Het geheim van Bee Beauty



Pasgeleden had ik een afspraak met Ramona van Bee Beauty! Bee Beauty is een vers van de pers winkel en is nog niet zo lang geleden geopend op de Roelof Hartstraat 58 in Amsterdam Zuid. Bee Beauty is een chique boutique met hoog klantvriendelijk personeel die werken met liefde voor hun producten. 

Ik kreeg een aantal samples mee om thuis uit te proberen en ik heb de producten die het meest op mij aansloten  getest.

De producten zijn van het merk: Apivita. Apivita is geïnspireerd door het leven van de honingbij. De formules zijn dan ook verrijkt met honingbij producten van hoge biologische waarde en uit wetenschappelijk onderzoek is gebleken dat deze producten ook doeltreffend zijn.

Bij het testen van de producten viel mij al meteen de structuur en de geur op. Je ruikt dat deze producten puur natuur zijn zonder schadelijke stoffen. Met het insmeren van de crèmes merkte ik dat het een fijne crème is die goed op de huid ligt en uiteindelijk goed intrekt. 

Het beloofde getinte kleurtje in 1 van de Suncare crèmes blijft ook gedurende de dag goed zitten en irriteert de huid niet. Ook geeft het een mooie teint aan de gezichtshuid. In deze Suncare zit propolis en zee lavendel als ingrediënten!! Heerlijk ontspannen dus!!

De ander zonder kleurtje bevat algen en zee lavendel als ingrediënten!!


Daarnaast testte ik een crème die zorgt voor 24 uur vochtinbrengende verzorging genaamd: 'Aqua Vita'

Dankzij de ingrediënten van monnikspeper, haver en lecithine. 

-monnikspeper verhoogt het vochtgehalte in de huid terwijl haver en lecithine het water in de huid helpen vast te houden en het natuurlijke afweersysteem versterken.

Daarnaast geeft het een anti rimpel verzorging met vitamine A,E en C. En bescherming tegen de omgeving met rozen en groene thee water, polyfenolen uit olijven die de werking van vrije 
Radicalen belemmeren. En niet geheel onbelangrijk een zonnefactor 10!!


Dit is slechts een kleine greep uit het assortiment. Ze hebben echt alles op het gebied van: huid/haar/handen/voeten/lippen en nagels.

Ook hebben ze een lijn voor kinderen. Te denken valt aan body lotion tot zonnebrand, van baby olie tot haar olie. Je kan het zo gek niet bedenken of Bee Beauty heeft het.

Daarnaast kan je ook een relax moment voor jezelf boeken:



En eens in de zoveel tijd krijg je de gelegenheid als vaste klant om gratis mee te doen aan inspirerende sessies!! Te denken valt aan Yoga etc... Dat wordt gegeven in de prachtige achtergelegen binnentuin op het gras!!



Naast persoonlijk advies over de producten kan je de producten ook testen zodat je ook kan ervaren wat een product met je doet alvorens je het koopt.


Toe aan echte ontspanning?! Koop dan eens een lekker puur natuurlijk maskertje bij Bee Beauty!!


Wil je je lippen verwennen zonder dat ze uitdrogen maar juist nog fitter worden dan ze al waren?! Bee Beauty's Ramona kan je precies vertellen wat de formule hiervan is!! Ik zeg je 1 ding!! Ik ben verslaafd!! :-) 


En dan nog even dit!! Je handen zijn je visite kaartje dus die laat je vaak zien. En wat is er nou fijner als je weet dat je nagellak behalve een fijn kleurtje geen: DBP, Toluene, Formaldehyde, formaldehyde resin bevat en dat de nagellak ook nog eens 100% veganistisch is!!!! Spa Ritual it is!! Uiteraard verkrijgbaar bij Bee Beauty!!

Wil je meer weten over Bee Beauty?!

Ga dan langs in de shop of kijk op: www.beebeauty.nl

Facebook: Bee Beauty
Twitter: Bee Beauty

Mocht je vragen hebben of gewoon interesse hebben in mij als Blogger nav het lezen van deze blog.....

Laat dan een berichtje achter/deel de blog met je vrienden en vind mijn blog leuk!!

Groetjes Maartje