Pagina's

zondag 5 april 2015

Week in foto's

Vandaag is het Pasen! Van de week mocht mijn gips eraf, ging ik naar de fysio om de nodige revalidatie punten te bespreken en gisteren ging ik met een vriendinnetje de stad in om beetje te shoppen. 

Kijken jullie mee?!

Woensdag 1 april..... Het was geen grap en een lang verwacht moment.... M'n gips mocht eraf na drie weken. Ik vond het best eng aangezien de instabiliteit dan weer makkelijk toe kan nemen en zoals je op de foto kan zien m'n spierkracht verdwenen is. M'n been is heel dun geworden. Daarentegen moet de doorbloeding weer op gang komen. Vandaar dat er een groot verschil is tussen m'n linker en m'n rechterknie. Elke dag ice'n, strek en buig oefeningen en zo gewoon mogelijk leren lopen. 


De laatste tijd heb ik een erg gevoelige huid. Ik weet wel hoe dat komt. De stress speelt de overhand en nu ook de pijn van de knie. Ik wil niet weer iets anders kopen aangezien ik eerst wil opmaken wat ik al in huis heb. Gladskin behoudt de goede bacteriën en haalt de slechte weg en Dream Cream van LUSH is sowieso al een topper en kalmeert de gevoelige huid. Deze middelen smeer ik dagelijks op en m'n huid lijkt rustiger te worden. 


Gisteren was ik met Sunny even Amsterdam in. Ik had gewoon even andere prikkels en afleiding nodig maar had wel de nodige pijn. Gelukkig staat hier nog de rolstoel die ik leen. Dus konden we wat sneller de binnenstad in. Zoals je kan zien ben ik in mijn element. Na lekker winkels te hebben gekeken. Zijn we in de Starbucks geëindigd en hebben we ons tegoed gedaan aan een Frappuccino ! 


Ook al heb ik mijzelf beloofd niet meer zoveel te snoepen, kon ik het deze keer toch niet laten om een taartje te eten in een leuk cafeetje in de Frans Hals Buurt! De naam Torta Della Nonna (taart van oma) smaakte overheerlijk en zorgde voor een stukje rust in mijn wandeling. 


Dit citaat kwam ik vrijdag tegen. Het is een citaat dat je wel weer even met beide voeten op de grond zet en je helpt om rust te krijgen in je hoofd. Vandaag is het Pasen en sliep ik lekker uit. M'n ouders kwamen in de middag en bleven eten. We aten uiteraard van de bordjes van Blond Amsterdam! Mijn verslaving al 14 jaar! Rondom elk thema of gebeurtenis maken de dames van Blond een prent. Nu is deze dus aan de beurt! Leuk he?! 

Alle Moestuintjes die ik had gespaard met de actie van AH zijn gaan bloeien! Maar ze groeiden uit hun potjes. Ik had al eerder wat potten gehaald maar m'n moeder heeft dit keer MINT kleurige potten gehaald. Alles is nu weer over gezet en voorlopig kan ik dus weer tegen de planten praten en ze water geven zodat ze nog groter worden. De radijsjes zijn inmiddels zo groot geworden dat het tijd werd dat ze naar het balkon gingen verhuizen. Samen met de bak met viooltjes en nog wat andere plantjes, het insectenhotel en de gieter vrolijken ze mijn balkon tafel alweer op. 


Ik heb weer genoten van de afgelopen week en zal in het vervolg weer meer van deze blogs plaatsen. 

Kiekjes waar ik bewust van geniet maken me zo happy! Meer heb ik echt niet nodig! 

Welke foto vindt jij het leukst?! 
Wat heb jij deze week gedaan waar je intens van genoot?!

Laat een bericht achter in de comments en vergeet niet om mij te volgen.

Doegg! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter