Pagina's

maandag 30 maart 2015

Review: Method: Zuiniger dweilen

Wie van jullie nog nooit van het schoonmaakmiddel 'Method' heeft gehoord is toch een beetje achter. Ik kreeg vorig jaar een perspakket van dit ecologische en biologisch afbreekbaar schoonmaakmiddel en was verliefd! Niet al niezend en al proestend en met dikke ogen van de chloorlucht m'n huis hoeven schoonmaken omdat de reclames zeggen dat je huis er schoon van wordt. 
Heerlijke geuren omdat complete fruitbomen en andere heerlijke kruiden gebruikt worden om echte ingrediĆ«nten toe te voegen..... 

In ieder geval heb ik nu dus het gemak van Method gevonden en introduceer ik voor alle mensen die: een hekel hebben aan dweilen, het teveel tijd vinden kosten of andere redenen hebben:

' Method Spuit en Dweil '


Het enige wat je hoeft te doen is het tuutje omhoog te trekken, de fles om te keren en in de fles te knijpen waardoor de heerlijk ruikende gember/citroen als een soort douche de grond raakt en je met je dweilstok enkel grote bewegingen hoeft te maken om het product te verspreiden. Dat is alles! En daarna lekker laten drogen! Klaar is Kees! Gemak dient de mens.... En ik wil niks anders meer! 

Als de fles leeg is kan je hem met plezier weggooien bij het plastic want hij is ook nog eens biologisch afbreekbaar! Spaar het milieu daar hebben we allemaal plezier van! 

Enjoy!

Dit product en z'n maatjes zijn te koop op: www.methodhome.nl of via AH.nl Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter