Pagina's

zaterdag 20 juli 2013

HIPP Biologische Babyvoeding



Hoera!! Het is zover... Je bent zwanger!! De komst van een kindje brengt veel blijdschap en vreugde met zich mee maar ook veel vragen. Je bent onzeker en wilt uiteindelijk het beste voor je kleine. 

Vandaar dat ik Hipp biologische babyvoeding mocht testen. 
De test persoontjes waren tussen de 4 maanden en 22 maanden oud en na toestemming van hun ouders konden we van start gaan!!


Nou dat was smullen!! Ik heb de producten verdeeld over meerdere dagen  en merkte meteen een verschil. De kinderen waren rustiger (er zitten geen smaak en kleurstoffen in) ze zaten langer vol, en uiteraard vonden ze het lekker. Het fijne is ook dat er ook voor de kinderen vanaf 4 maanden meerdere smaken in een potje kunnen zitten. En niet alleen maar 1 smaak. 

Hierdoor is het voor ouders ook makkelijker. Aangezien ze niet iedere keer aparte smaken voor hun kleine moeten pureren maar gewoon een kant en klaar potje met wel twee smaken kunnen kopen dat biologisch verantwoord is ook!!



En zo is het niet alleen maar met fruithapjes maar ook met groente hapjes....

Buiten deze producten om hebben ze onder andere ook nog biologische vruchtenthee en venkelthee... Een fijne smaak  wat kinderen lekker vinden aangezien het van nature zoet is en niet slecht is voor de tanden. 



Ook heeft Hipp nog vele andere producten. 

Wilt u meer weten?

Check dan: Hipp biologische babyvoeding op Facebook 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter