Pagina's

vrijdag 15 november 2013

De nieuwe Yoga School

Degenen die een beetje op de hoogte zijn met Yoga, kennen hem vast wel: Johan Noorloos! 1 van 's werelds beste Yogi's......

Johan zocht een plek voor zichzelf en anderen die begaan zijn met Yoga en andere meditatieve vormen, zodat hij een plek had om te creƫren en iedereen met open armen zou kunnen ontvangen.

Na lang zoeken is zijn wens uitgekomen en is begin November van dit jaar, 'De Nieuwe Yoga School' geopend middenin hartje Jordaan in Amsterdam!!

Hij en zijn team (onder andere yoga docenten, mindfullnes docenten, en meditatie docenten) hielden een open weekend. Je kon er verschillende lessen volgen en dat deed ik. 

Ik volgde Pilates/yoga en Stembevrijding/klankmeditatie en was ontzettend enthousiast. Mede omdat hier de beste docenten komen, het pand ZEN is en dat ook uitstraalt, er een gevoel van 'thuiskomen' heerst, je gelijkgestemde mensen ontmoet en er een (h)eerlijke bar met lounge hoek is waar je tot bezinning kan komen onder een genot van een kopje Pukka thee, een stuk worteltaart of een lekkere detox smoothie.

Nieuwsgierig geworden?!

Bekijk mijn foto's en kijk op: www.denieuweyogaschool.nl voor meer informatie en Like de gelijknamige Facebook pagina!!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter