Pagina's

vrijdag 22 november 2013

#Flavlive13

Online shoppen doe je bij de meest kekke verzamel site anno 2013 namelijk Flavourites.nl Deze site bevat de meest maffe,leukste,origineelste,knapste,blije designer webshops ever.

Te denken valt aan roze zuurstok jurken tot aan maandverband van biokatoen, van eco friendly schorten en rompers tot aan brownies per post. Je kan het zo gek niet bedenken of het bestaat. Alleen, je moet goed van vertrouwen zijn met een webshop. Je weet nooit helemaal zeker wat je in huis haalt want: de foto van het betreffende artikel kan bewerkt zijn om het nóg aantrekkelijker te maken, de kleur zegt crème maar wijkt bij het vinden op je deurmat toch af van wat je voor ogen had. En zo zitten er behalve dat het ook leuk is om iets online te kopen ook haken en ogen aan een webshop.

Flavourites heeft daar iets op bedacht en organiseert daarom 22 t/m 24 November 2013 in het voormalige Stork gebouw (nu heet het: De Overkant) in Amsterdam Noord: Flavourites Live! Circa 170 webshops staan live opgesteld om jou te verwelkomen. Inclusief de desbetreffende designer(s) een ontmoeting waard dat kan ik je vertellen! 

Vandaag was ik daar en de volgende webshops heb ik gezien.


Anke van der Meer met haar snailmailshop. (Snailmail is post dat via de ouderwetse manier verstuurd wordt. Slome post via de brievenbus.) Ik kocht bij Anke een rolletje masking tape. Maar ze heeft ook leuke sluitstickers, een nieuwe agenda voor volgend jaar, het snailmail magazine en het stempel magazine. Een kijkje waard dus.


Chocstar.nl ontwerp je eigen chocoladereep met Belgische chocolade en ontvang hem per post.... Mmmmmm!


Geertje Aalders. Voor de mensen die haar niet kennen, zij staat bekend om haar knipkunst en heeft geregeld werkbladen in een tijdschrift verstopt om haar werk te promoten en om te zorgen dat je er zelf mee aan de slag kon. Haar knipkunst is te bewonderen op haar stand. En natuurlijk wordt er verwacht dat je niet met lege handen naar huis gaat.


Bij de Flavourites Store kan je de producten van Greetings From Nl Souvenirs bewonderen en bestellen. Deze items zijn ontworpen door Designer Chrissie Cremers en zijn volledig Eco Friendly geproduceerd. Te denken valt aan bovenstaande slabber met stroopwafel ontwerp, een cover voor je smartphone, rompers, place-mats en nog heel veel andere kekke artikelen.




Bio katoenen tampons en maandverband beter voor jezelf en voor het milieu. hier zal nog een uitgebreid review over verschijnen.

Dit is een kleine impressie van welke webshops er zoal te vinden zijn op dit event.

Ik kocht een rolletje masking tape bij Anke van der Meer en een stempel en een rolletje masking tape bij Zenz dat is een online woonwinkel met Scandinavische woon accessoires.


Uiteraard zijn er ook leuke workshops te volgen. Onder andere het drukken van een leuke afbeelding op een tas en het ontwerpen van een broche. 

Daarnaast kan je gratis styling advies krijgen met bijpassende kleding/ make-up en een fotoshoot van je make-over.

En zijn er leuke restaurantjes waar je heerlijke versnaperingen kan halen.

Je kan er komen met bus 32 en bus 33 (halte Johan van Hasseltweg) vanaf Centraal Station.

Ook is het goed te bereiken via uitvalswegen met de auto en je kan de pont nemen naar het IJplein. En dan een stukje lopen of fietsen naar Gedempt Hamerkanaal 85.

Je kan er zowel contant betalen als met pin!

Enthousiast???? Ik heb in ieder geval ontzettend genoten!


Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter