Pagina's

zaterdag 8 maart 2014

'ShopSpots' in de Pijp

Hoi Allemaal,

Afgelopen dinsdag had ik een shop ochtendje met mezelf om meubels te scoren voor m'n nieuwe huisje! En waar kan je dat beter doen dan in de Pijp!

Ik zet een aantal 'Shopspots' op een rijtje!

- All The Luck In The World:

Is een leuke vintage annex moderne vintage shop. 

De vele spullen worden bij verschillende leveranciers ingekocht maar vooral in Frankrijk omdat je daar nog de echte pareltjes tegenkomt en nog niet zo snel te maken hebt met Handelaren. 

Alles maar dan ook alles in de winkel is te koop; van vintage wandmeubels en banken tot klokken en lampen. Een deel is nieuw vintage, het heeft de vintage look maar is heden opnieuw geproduceerd. Een ander deel is echt vintage en dat zie je ook wel meteen aan de uitstraling.

Ook zijn er in deze winkel accesoires te koop van andere kleinere lokale ontwerpers in de buurt dit zijn onder andere sieraden en huishoudbenodigdheden. Leuk voor de verdere invulling van de winkel maar de vintage gaat echt aan de top.

Ik kocht een mooi oud Jaren '50 bijzet tafeltje zoals je onder op de foto kan zien:


(Zodra mijn huisje af is ga ik hier ook nog een item wijden aan interieur dus dan komt ie nogmaals langs!!!)

Wat vinden jullie van dit tafeltje?!

De prijzen in deze winkel liggen tussen de : € en €€€ maar in verhouding met de tijd waarin de producten zijn gemaakt is dit precies de beste prijs.

Facebook: all the luck in the world.
Instagram: alltheluckintheworld
www.alltheluckintheworld.nl

- Micky Fields Curiosa en kledingreparaties:

Deze winkel kwam ik per ongeluk tegen. Toen ik een ommetje door de 'Franshalsbuurt' maakte. Deze winkel zit aan de Saenredamstraat 46. Als je voor de winkel staat en de winkel binnen loopt krijg je meteen een gevoel van thuiskomen. 

De winkel is ingedeeld in een soort van Expedit achtige Ikea kasten zodat bepaalde collecties die bij elkaar (kunnen) horen goed naar voren komen en geshowd worden. Maar ondertussen staat het ook lekker rommelig opgesteld en kan je lekker snuffelen. Het heeft meer iets thuis van een kringloopwinkel maar dat is het niet. Ik ging naar binnen en aanschouwde daar meteen een thee licht van glas met een ijzeren plaat en met een waxinelichtjes houder van glas erin. Deze heeft mijn moeder ook en daarom doet het mij aan thuis denken. Perfect dus voor m'n nieuwe huisje.
Ook kocht ik een kruk van Karton. Waar je met 200 kilo niet doorheen zakt. De kruk is gemaakt door de ontwerpers van Dutch Design en is biologisch afbreekbaar. 


In dit pareltje van een winkel vindt je niet alleen servies en krukken maar ook boeken/ curiosa/ blikken en heel veel kattenspulletjes!! 

En mocht je je kleding willen vermaken dan is zelfs dat ook mogelijk!

En als je er dan toch bent vraag dan ook meteen of je de twee wollige poezenbeesten mag aaien. Deze zijn overigens niet te koop maar wel een knuffel waard!

Prijzen: €-€€ 

Facebook: micky fields
Website: www.mickyfields.nl

Wat vinden jullie van deze 'ShopSpots'?! Zou je meer van deze artikelen willen lezen?! Laat een reactie achter hieronder!!

Follow me on: 

- Instagram: word lid: degroenewereldverbeteraar 
- Like mijn pagina op Facebook: De Groene Wereldverbeteraar
Twitter: RT mijn review en volg mij via : moow23 

Voor overige vragen over dit review laat een reactie achter!

Fijn weekend!

X! 

1 opmerking:

  1. Erg handig zon artikel! Leuke blog :) xxx Anne

    www.fashionanna.com

    BeantwoordenVerwijderen

Laat een reactie achter