Pagina's

zondag 25 mei 2014

De Locatie Masseur

Lieve Lezers,

Vorig weekend was ik op een heel tof event van Orange Babies, en daar maakte ik kennis met Julian aka De LocatieMasseur.

Ja je hoort het goed, Julian sjeest met z'n bakfiets met massage tafel door Amsterdam om bij mensen thuis op afspraak een massage te komen geven. Een heerlijk ongedwongen sfeer in je eigen omgeving.



Hij is afgestudeerd fysiotherapeut en weet dus als geen ander waar zich knelpunten en stressblokkades bevinden in het lichaam. Dit geeft je dus meteen een vertrouwd gevoel over de massage.

Julian geeft je meteen tips & tricks wat je kan doen om erger te voorkomen. Te denken valt aan veel water drinken na de massage en gerichte oefeningen. Ook kan hij indien nodig blessures behandelen met speciaal tape.

Uiteraard heb ik ook een heerlijke massage gehad. Het fijne van deze masseur (en niet die van een professionele fysio in dienst) is dat hij de massage comfortabel maakt en dus de pijnlijke plekken met beleid behandeld, je gewoon ontspannen kan blijven liggen en een dag later kan zeggen; die lage rugpijn en blokkades in het schouder gebied zijn als sneeuw voor de zon verdwenen!

Dankjewel Julian daar kan geen ander tegenop! 

Denk je nu dit wil ik ook?!

Kijk dan even op de site voor meer informatie:

www.LocatieMasseur.nl





Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter