Pagina's

zaterdag 10 mei 2014

Yoga 4 Orange Babies

Heb je altijd al kennis willen maken met yoga of ben je al een yogini?! Kom je daarnaast zoals ik ook graag in actie voor het goede doel?! Kom dan meedoen met Yoga 4 Orange Babies unieke event in Old School in Amsterdam! 

Zet zondag 18 mei in je agenda meldt je aan via: www.yoga4orangebabies.nl nadat jij hebt bepaald welk les(sen) je wilt volgen.

In onderstaand schema kan je dit zien:


Elke les kost €10 en komt geheel ten goede aan Orange Babies.

Daarnaast zullen een aantal yoga shops uit Amsterdam en omstreken aanwezig zijn met daverende acties en fijne goodies om nog meer geld binnen te halen voor dit goede doel!!

Ik ben enthousiast! Jij ook?! Of moet je nog even wennen aan het idee?! Na het lezen van onderstaand citaat weet ik dat je het volledig met mij eens bent en je bundelende krachten komt laten zien en je goede wil komt tonen op dit event! 


Dus tot dan!

Meer weten ? 

*Orange Babies is een stichting die als voornaamste doel heeft zwangere vrouwen met hiv en hun baby's in Afrika te helpen. Ook biedt Orange Babies steun aan kinderen die geïnfecteerd zijn met het virus of er direct mee te maken hebben. Voor meer informatie kan je kijken op: www.orangebabies.com *









Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter