Pagina's

donderdag 25 september 2014

ShopSpot: De Hallen

Lieve Lezers,

Gisteren ben ik naar 'De Hallen' geweest. Deze voormalige tramremise is na jaren van leegstand en kraak, gerenoveerd tot een nieuwe 'ShopSpot' van Amsterdam Oud-West. 

Ingang Ten Kate Markt:




Hoewel er nu nog druk word ingericht en ingedeeld kun je nu al volop genieten van een aantal 'Locals' zoals een fietsenwinkel waar ze fietsen van Blink verkopen. Deze fietsen hebben geen kettingkast meer... ,waar ze vernufte woon-accessoires verkopen zoals dit houten toetsenbord voor de IPad, iPhone of de Mac.



En vindt je er nu al een bioscoop, de bibliotheek, menig restaurants en de Kunsthal. En wordt er druk gewerkt aan 'De Foodhallen' het idee daarachter is dat men iets koopt en het dan opeet onder het winkelen door of natuurlijk gewoon mee neemt naar huis Hihi :-)

En zo langzaamaan worden 'De Hallen' ingevuld als pareltje van Amsterdam Oud-West. 

Met 1 ingang aan de Ten Kate Markt, 1 aan de Bellamystraat en 1 via een zij-ingang van de Kinderstraat. 

Eens in de zoveel tijd wordt er ook een Local Goods Weekend Market georganiseerd met nog meer locals die hun waar aan de markt willen presenteren......

Dus dudes, mochten jullie een keer in de buurt zijn, ga dan vooral langs. Al koop je niks....deze lokatie is al een pareltje voor het oog... Ik ben verliefd! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter