Pagina's

zondag 1 februari 2015

RelaxZanSation + WINACTIE

Afgelopen zaterdag ben ik naar RelaxZanSation geweest. Dit is een spirituele beurs waar ik samen met een vriendin met €5 toegang de hele dag gratis behandelingen/readings/healings mocht ondergaan bij wijze van kennismaking. 
Kijken jullie mee naar wat ik zoal gedaan heb?!

Ik onderging een Nekmassage van Nokori (betekenis: rust) (www.nokori.nl) en ik als 'ervaren' cliënt  echt wel wat goed is en wat niet. Aangezien ik de laatste tijd kamp met stemmingswisselingen wist ik na deze massage weer hoe mijn lichaam aan voelde..... Oververmoeid. Ik maak nu ook nog eens kans op een ontstressbehandeling duimen jullie mee?! 


Ilonka van Houten is holistisch integra therapeut/ontstress specialist/spiritueel begeleider en Deekshagever. Met haar klankschaal concert haalde zij bij mij heel wat emoties naar boven. http://youtu.be/mRuzV2xjW48


 Daarna mocht ik het zelf ervaren door in de klankschaal te gaan staan en de trillingen naar al mijn chakra's te mogen sturen. Bij mij kwam het gevoel niet helemaal tot het kruin. Betekent dat er bij mij mentaal werk aan de winkel is. Check voor meer info: (www.sistersremedies.nl) 


Helende energie ervaren doormidden van Reiki. Ik ben er zelf al mee bekend maar wilde vandaag ervaren hoe het is om te ontvangen zonder vraag vanuit mij. Ik ging langs bij Irma Gordon om dit te ervaren. 

Voor degenen die niet weten wat Reiki is eerst even een inleiding.


Irma trok de Reiki kaarten en met de info die ze doorkreeg van het universum kon ze mij vertellen waar ik nu sta. Heel fijn! 
Zie hieronder de legging. 


We schoven ook nog even aan bij de workshop van Adoortje. ( www.adoortje.nl) om een lichtvanger te maken. Het stralende licht van de dag schijnt mooi naar binnen als je het voor je raam hangt en dat is een vorm van ontspannen. Net zoals het maken van de lichtvanger. Adoortje wil met haar workshops: 'Ontspannen door Creativiteit' uitstralen dat je van simpel materiaal (in dit geval takken, veertjes, kralen, touw en lintjes) kan ontspannen door iets creatiefs te maken. En het is bewezen. Voor mensen die druk zijn in hun hoofd is niks lekkerders dan met hun handen te werken en weer helemaal tot zichzelf te komen. 

Hieronder mijn resultaat. Wat vinden jullie ervan?! 



Ook kreeg ik nog een heerlijke handmassage en een tegoedbon voor een andere behandeling in de praktijk van  Beauty And Health in Assendelft. Die ga ik op een later tijdstip zeker gebruiken! 

Omdat ik jullie zo lief vind verloot ik een kortingsbon van Adoortje. 

Wat moet je doen:

-Druk op 'Volgen' onderaan deze blog en laat in een reactie weten waarom jij een workshop van Adoortje verdient! 

Aanstaande zaterdag kies ik iemand uit die samen met een vriendin een workshop kan gaan doen bij Adoortje met €5 korting per persoon! 










Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Laat een reactie achter